12 de juny 2016

13ena Caminada CERN Castelldefels-Montserrat … feta!


Avui hem fet la caminada CERN Castelldefels-Montserrat, era la 13ena edició d’aquesta clàssica del CERN recuperada després de molts anys de “descans”. Vam retornar a fer-la en el 2014 amb motiu del 25é aniversari del Centre, l’any passat la vam alternar amb la 1ª edició Castelldefels-Vilafranca i aquest any hem tornar al recorregut estrella. La intenció és anar alternant les dues caminades.

Ha estat molt i molt bé, tot ha funcionat con un rellotge, el temps idoni i la gent fantàstica. De Castelldefels hem sortit 6 participants amb el repte de fer la ruta sencera, 5 hem arribat fins a Montserrat, però a Collbató s’ha quedat un dels assistents perquè ho ha cregut més adient, tot i que sé que podia haver arribat fins a dalt, però a vegades s’ha de fer més cas la cap que al cor i la seva decisió ha sigut assenyada.

La resta dels participants s’han afegit a Gelida i han fet un recorregut més assequible però amb un bon grau de duresa.

Enhorabona a tots els participants pel bon ritme dut, per la bona disposició i l’excel·lent ambient compartit durant tantes hores amb moments alts, però també amb moments baixos. Tot ha funcionat a la perfecció i la 13ena edició s’ha assolit amb ÉXIT!.

Finalment, després de dues hores de trajecte en els diferents transports públics, hem arribat a la cerveseta final a Castelldefels, origen i final de l’activitat del dia d’avui.