2 de nov. 2015

Diumenge 08/11/2015 Caminada Internacional de Barcelona

El diumenge 08/11/2015 es fa la caminada internacional de Barcelona (CIB), bé!, de fet son dos dies de caminades: dissabte i diumenge amb tres recorreguts a triar: 30, 20 i 10 Km. Alguns de nosaltres participarem a la de 30 Km del diumenge, si també voleu participar és necessari inscriure's entre altres raons pel tema del trasllat al punt d’inici. La sortida aquest any és des del Papiol, un autocar portarà als inscrits fins allà per tornar a peu fins al punt d’origen a Barcelona.

Distància: 30 Km
Desnivell acumulat positiu: 725 m. (acumulat negatiu -810: total: 1.535)

Trobareu tota la informació necessària i les instruccions per fer la inscripció a la pàgina:  http://www.euro-senders.com/internacional/index.htm
Una vegada oberta aquesta pàgina i triat l’idioma, clickeu allà a on diu "propera caminada" llegireu com funciona el tema ... i allà a on diu inscripcions hi ha l’enllaç per fer l’inscripció, heu de dir que el 19 "no participo"  (a menys que vulgueu fer alguna caminada del dia 19) i el dia 20 trieu la de 30 Km. Desprès haureu de fer el pagament de 16 euros, inscripció més autocar. (atenció el període per inscriure’s acaba aviat).

Els autocars cap al Papiol sortiran diumenge entre les 07:00 i les 07:30 h des del Passeig S, Antoni/Alcolea (Sants). Els que anirem des de Castelldefels agafarem el tren que surt de Castelldefels a les 6.39 i quan arribem a sants (7:02) anirem directament a la sortida del autocar.
* Per als que veniu des de Barcelona o d’altres indrets, quedem directament al punt de sortida del autocar a les 7:05 - 7:10 aprox.

Si voleu i podem anirem en el mateix autocar. La sortida des del Papiol la podem fer junts els primers quilòmetres o metres, desprès….que cadascú vagi al seu pas, aquesta no és una caminada guiada del nostre grup, és una caminada organitzada i marcada pel CIB, per tant, podeu fer-la al vostre ritme. La tornada a Castelldefels es farà junts o no, en funció de la hora d’arribada de cadascú. No hi ha cap obligació d’esperar.

La caminada pertany a les organitzades pel CIB i heu de llegir quines responsabilitats assumeixen com a organitzadors i quines obligacions teniu vosaltres com a participants

en tot cas, sense tenir res a veure us recordo que:
Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta és de dificultat alta (són 30 Km i 725m+ !!!), per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El qui us comunica aquest esdeveniment no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat pertany a eles organitzades pel CIB i és ell qui ha de respondre
Tot i que hi ha avituallaments, recordeu dur AIGUA, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: novembre/2015)