6 de jul. 2015

Diumenge 12/07/2015 Caminada CERN: Castelldefels – corriols Bruguers i dipòsit Gavà (Puig d’en Agut) - Castelldefels

Caminada CERN: Castelldefels – corriols Bruguers i dipòsit Gavà (Puig d’en Agut) - Castelldefels
Aquestes caminades NO tenen assegurança (heu d’estar federats), tampoc tenen guia titulat, ni estructura, ni cap tipus de suport. Són sortides d’amics obertes (mentre no vingui massa gent!) a persones avesades a anar per la muntanya amb l’esperit de companyonia del excursionisme/senderisme.

ATENCIÓ: Estem en una setmana d’onada de calor i no està clar quan acabarà. El recorregut proposat transcorre pels voltants de zones urbanes, per tant, en molts punts de la ruta podríem abandonar i escurçar la caminada si les condicions foren molt extremes. RECORDEU DUR GORRA, PROTECCIÓ SOLAR i MÉS AIGUA DE L’HABITUAL.

Diumenge 12/07/2015
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:30 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 15,50 Km (aprox)
Desnivell : 580 m acumulats positiu (aprox) (+ 580 m. negatiu = 1.160 m. total )
Alçada màx.: 200 m.
Duració aproximada recorregut:  4h 30’ (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels anirem cap al castell, turons, canyars, Sentiu, zona de Bruguers (per corriols poc utilitzats) fins arribar al peu del puig d’en Agut (esmorzar més enllà de la meitat). Desprès tornarem a Castelldefels per diferents corriols poc freqüentats.

(no seguirem aquest track, farem una ruta aproximada a aquesta)

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, compte amb la calor anunciada!!. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: juliol/2015)