13 d’abr. 2015

Diumenge 19/04/2015 Caminada CERN: Begues – Solius – Sustrell – Castelldefels.

Caminada CERN: Begues – Solius – Sustrell – Castelldefels.
Aquestes caminades NO tenen assegurança (heu d’estar federats), tampoc tenen guia titulat, ni estructura, ni cap tipus de suport. Són sortides d’amics obertes (mentre no vingui massa gent!) a persones avesades a anar per la muntanya amb l’esperit de companyonia del excursionisme/senderisme.

Diumenge 19/04/2015
Sortida de Begues (parada bus costat Església)
HORA d’inici: 8:10 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902 a Begues)
Caminada NO circular (inici a Begues – final a Castelldefels).

Distància: 20,00 Km
Desnivell acumulat +: +620 m. (+ 990 negatiu = 1.610 total )
Alçada màx.: 570 m.
Duració aproximada recorregut: 5:00 h. (sense comptar aturades ni esmorzar)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya.
Grau de dificultat: : mitjà/alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: A Begues hi anirem amb l’autobús (902) que va de Gavà a Begues. L’agafarem a la parada que està a prop de l’estació de tren de Gavà a les 7:45 del matí.
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30  i que arriba a Gavà a les 7:33, des de on anirem a peu fins la parada de Bus de la línia 902 que agafarem a les 7:45 i que arriba a Begues a les 8:15. Tingueu present que la hora de sortida de la caminada la marca l’autobús de Gavà,
Si perdéssim aquest autobús, el proper els diumenges surt al cap de 3 hores !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Descripció: Des de la parada de bus del costat de l’església de Begues sortirem per pistes direcció Serrat Blanc, bassa de la llacuna, i puig solius on esmorzarem (compte que és abans de la meitat de recorregut). Baixarem a les burigues, anirem pel fondo del Teix fins pujar a coll sustrell des d’on baixarem per al torrent del celler, sentiu i Castelldefels.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: abril/2015)