22 de març 2015

Caminades: Tres Monestirs (S. Cugat / La Mola / Montserrat) i Caminada del sol blau (Torrelles)... fetes !


Avui tres rocanegrers (crec que cinc), en Jordi, Quique i jo, hem participat a la caminada dels tres monestirs: S. Cugat – La Mola - Montserrat. Un altre grups de 6 rocanegrers han participat a la caminada del sol blau a Torrelles.
Personalment, només dir-vos que he fet molt bon temps 8:17 per completar els 52 Km / 2161m+, he entrat en la 28é posició i just per davant de la primera dona. Els altres dos companys han entrat al voltant de les 16:00, és a dir que han fet al voltant d’onze hores. Enhorabona a tots perquè és una caminada dura pel desnivell i pels trams molts tècnics, avui especialment perillosos per que les pluges d’ahir els han fet molt relliscosos i una caiguda en les zones empedrades podria ser molt dolorosa. El temps ha sigut bo quasi tota la caminada però arribant a Montserrat ens ha agafat un fort xàfec que ens ha deixat totalment mullats i freds (6ºC al monestir).
El grupet dels caminants habituals (6 participants) que han fet al ruta de “el sol blau” a Torrelles han fet 19 Km / 700m+ en un molt bon temps ja que s’havia de fer en menys de 5 hores i han fet 4:25. Ha sigut una caminada dura pel desnivell i fortes pujades (encara que curtes), relliscosa pel fang, però molt maca per l’entorn i les vistes.
Tot i les dues activitats separades en el temps i l’espai, encara ens hem pogut retrobar a Castelldefels per fer la cerveceta de rigor, avui més merescuda que mai!.
Enhorabona a tots els participants, enhorabona per haver aconseguit assolir els reptes personals de cadascú i enhorabona per haver acabat, sempre és un gran mèrit en qualsevol d’aquestes proves.