24 de gen. 2015

Vicente Cervera primer RocaNegrer en aconseguir la CCCR

Avui hem reconegut la gesta d’en Vicente Cervera, primer RocaNegrer que aconsegueix la CCCR (al menys que tinguem constància. Si hi ha precedents ens ho feu saber, tot i això el mèrit és gran d’ell i de qui ho hagi aconseguit abans).

Vicente ens ha explicat que és Valencià d’origen, però Castelldefelenc d’adopció, i que desprès de viure a Castelldefels més de 12 anys creu que aquí està de meravella pel clima, la geografia i per la seva gent.

Vicente també és un nou vingut en el tema de les caminades i va ser l’amenaça del colesterol que va estimular l’endorfina de les caminades i els reptes personals els qui van estimular la seva competitivitat personal en quan a aconseguir la CCCR.

En Vicente s’ha afegit a aquest món en el 2013, i en un any ja ha aconseguit aquesta proesa, les seves estadístiques del 2014 són:
- Ha fet 14 de les 20 caminades de la CCR
- Ha aconseguit 305 punts, suficients per aconseguir la copa de la CCCR
- Només ha abandonat en una de les participades (que seria la quinzena) perquè es va perdre i en la seva reincorporació es va saltar controls.
- Ha caminat 863 Km ha pujat quasi 58.000 metres i  per fer-ho ha invertit més de 180 hores caminant, caminant, .. caminant!

Ell mateix ens comenta les seves anècdotes i entre elles la més significativa va ser la gran dificultat de la trekakames, diu que ho va passar molt malament i que a la de la Selva del Camp va ser desqualificat perquè es va perdre i perquè va haver de acompanyar a un participant ingenu sense recursos que va precisar del seu ajut, del seu menjar i de la seva aigua.... Vicente això et fa encara més gran!


Enhorabona Vicente pel teu  èxit, per la teva constància, per la teva forma física i mental. Et felicitem pel teu premi, per ser un RocaNegrer singular, t’encoratgem a seguir en la mateixa línia i ha compartir amb nosaltres els teus èxits.