6 de des. 2014

25é aniversari CERN – reconeixement en el sopar d’Entitats

Ahir es va celebrar el sopar d’entitats de Castelldefels a on l'Ajuntament ens va felicitar pel nostre 25é aniversari i ens va obsequiar amb una placa commemorativa que va recollir en Dani, el nostre president acompanyat per tres membres més de la Junta i dos socis.

Va ser una velada agradable, distreta i distesa que ens va permetre compartir les nostres experiències amb altres entitats, en Dani a la taula principal presidida per l‘Alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, nosaltres a la taula presidida per en Santiago Barona i compartida amb l’associació de veïns llumenetes que també complia 25 anys i per la associació d’AMPAS que en complia 30.

Us adjuntem una de les fotos d’ahir, disculpeu la qualitat a falta de rebre’n de millors, a on estan, de dreta a esquerra: Ruth (sòcia), Dani Giménez (president), Francesc Fontana (secretari), Manuel Reyes (Alcalde de Castelldefels), Mª del Mar (vocal), Ana (sòcia) i Marino (vocal).


Amb aquest acte i reconeixement tanquem l’any del 25é aniversari, amb quatre fantàstics esdeveniments organitzats i complimentats amb molt d’exit i participació. Deixeu-me que digui que tenint en compte que som un centre molt modest hem obtingut uns resultats encoratjadors i molt motivadors per a celebrar molts més anys fent esport,  gaudint de la muntanya i enamorant-nos del Garraf, el nostre massís.