5 de jul. 2014

L’experiència del Taller de Primers Auxilis a la Natura

Avui alguns de nosaltres hem assistit al “Taller Primers Auxilis Natura: Conèixer tècniques de prevenció d’accidents, urgències més comunes i primers auxilis bàsics a cada context” que s’ha fet a la seu de Creu Roja de Gavà, taller coordinat per la Sonia i impartit per en Miguel.

Us he de dir que ha sigut molt i molt profitós, tant per les ensenyances rebudes, com per les experiències transmeses, com pel diàleg entre el conferenciant (Miquel, brillant!) i nosaltres. Ha sigut molt profitós i personalment us dic que he après molt, l’intercanvi d’experiències amb en Miguel ha sigut enriquidor, però, sobretot, el que crec que ha sigut millor és aprendre a tenir criteri d’avant d’un esdeveniment advers i saber donar-li la importància que en el seu moment mereix.

Us recomano que tant aviat us sigui possible feu un d’aquests tallers, que pregunteu, que el feu interactiu i que valoreu la dificultat de saber com reaccionar d’avant d’un accident en un medi no urbà, en el nostre cas la muntanya, tot i que els fonaments són vàlids en qualsevol altre ambient.

Gràcies Miguel, gràcies Sonia, i enhorabona per aquestes iniciatives que, tant de bo, tinguin continuïtat i sobretot participació, necessària participació per a benefici de tots nosaltres, per la subsistència d’aquests imprescindibles cursos.