3 de febr. 2013

Caminada al cavall Bernat (Garraf) ... feta !

Avui 31 persones (inicialment 32, però una inoportuna tos ha fet tirar en darrera a un dels assistents), hem fet la caminada fins al cavall Bernat del Garraf (i tornar).

Hem de fer una menció especial perquè aquesta caminada és la primera convocatòria feta sota el paraigües del Centre Excursionista Roca Negra i que esperem obri una nova era d’aquest club. 

Com anècdotes d’avui, només dir-vos que hem celebrat amb cava damunt mateix del cavall Bernat el naixement de la nostra primera neta (tercer net) i que a la tornada hem tingut una petita punxada d’un dels assistents: una inoportuna lesió al genoll. La persona afectada ha tingut una integritat fantàstica, ha suportat el dolor calladament i només dir i reconèixer que ha tingut el suport de molts dels companys de camí que li han intentat fer més fàcil el seu particular calvari. Tot ha acabat molt bé, hem tingut una caminada consolidada tot i els petits entrebancs, entre ells el fort vent que no ens ha deixat en tot el matí.... i que ens ha fet més bona la cervesa final !