8 d’oct. 2012

Diumenge 14/10/2012 Caminada Castelldefels - Puig de la Desfeta (526 m) – Castelldefels.


Caminada Castelldefels - Puig de la Desfeta (526 m) – Castelldefels.

Diumenge 14/10/2012: Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels:
8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)
  
Recorregut - Distància: 16.0 Km
Desnivell acumulat de pujada: 640 m.
(2º punt de trobada: Qui vulgui pot afegir-se al picnic de la Sentiu- can Llong)
(Distància: 12 Km - Desnivell acumulat de pujada: 540 m. )
(En aquest punt passarem a les 8.45/8:50 del matí aproximadament)

Des de l’Ajuntament pujarem al castell per agafar el camí que ens porta als canyars i carretera de la sentiu (recollirem a qui ens esperi al picnic de la Sentiu), pujarem per Bruguers i castell de l’Eramprunya fins a la Desfeta (esmorzar), per desprès baixar cap a la clota, camí medieval de nou picnic de la Sentiu, riera canyars i Castelldefels.

Si anéssim a prou ritme, al final us proposaré allargar uns 3 quilòmetres la caminada per tal de veure quelcom curiós.... que ja us diré quan vingueu

Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta es de dificultat mitja - alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.