27 de maig 2012

Caminada de castell a castell (V edició).... feta !

Avui 175 persones hem fet la caminada popular de “castell a castell”, organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels (menció especial per al regidor Màxim Costa) i per l’àrea de sensibilització mediambiental - Cal Ganxo (menció especial per Eva Navarrete). La caminada està guiada per el voluntariat del C.E. Roca Negra i la visita al castell ha estat realitzada per el voluntariat de l’UME (Unió muntanyenca Eramprunyà).
Personalment dono les gràcies a tots el voluntaris perquè sense la seva col·laboració no hagués estat possible. Sé que han hagut moments difícils o complicats de gestionar, però tot ha sortit molt bé i els voluntaris han ajudat i molt a que tothom que ha vingut hagi tingut una caminada de primera!!!. Aquest any hem fet la novetat d'entrar al castell de l'Eramprunyà, ha sigut una bona experiència, però difícil de gestionar i complicada de controlar. El que si s’ha de dir és que tant els voluntaris de la UME que feien les explicacions com els nostres guies han funcionat com un rellotge. Espero que tot i les dificultats dels participants en  acoplar-se als horaris es valori aquest esforç d'un voluntariat que només mereix elogis.

Per altre banda la tasca de Protecció Civil i Creu Roja ha sigut fonamental per que tot sortís perfecte, tot i els diversos problemes que han sorgit i que han sigut brillantment gestionats.

Per últim només dir que estem molt oberts a qualsevol crítica, queixa o suggeriment que es faci, de veritat que el tindrem molt en compte i que gràcies a els vostres comentaris anirem fent una caminada a gust de la majoria, sempre que sigui factible per els mitjans que disposem.