28 de nov. 2011

Diumenge 04/12/2011 Caminada de S. Climent del Llobregat a Castelldefels

Caminada de S. Climent del Llobregat a Castelldefels
Diumenge 04/12/2011: Sortida: Agafarem el BUS L88 de les 8:00 del matí a la parada propera a l’Estació de tren de VILADECANS.

Aquesta caminada no és circular, per tant, anirem amb transport públic. Per arribar a S. Climent anirem amb el BUSL88, els que hagin vingut amb cotxe el poden deixar al pàrking de l’estació de Viladecans i a la tornada podreu agafar el tren des de Castelldefels per tornar a aquesta estació.
- Nosaltres anirem amb el tren que surt de Castelldefels a les 7.39 del matí (arribada a Viladecans 7.46). (tren: Calafell 7:03 / Vilanova 7:17 / Sitges 7:24 / Gavà 7:44)
- Qui vingui de Barcelona, hi ha un tren que surt de Sants a les 7:15 (P. Gràcia: 7:08) i que arriba a Viladecans a les 7.30 del matí i ens haureu d’esperar !! (el següent tren arriba a les 8:00 i no hi ha temps per agafar l’autobús que surt cada 45 minuts!!)

Recorregut, Distància: 16 Km
Desnivell acumulat de pujada: 460 m.

Des de S. Climent anirem fins la ermita del Remei, desprès per pista ampla (i algun corriolet) anirem fins quasi Can Amat (Gavà), creuarem la carretera de Begues per tornar a Castelldefels per el picninc de la Sentiu, canyars i centre poble (estació).

Atenció: Continuem amb caminades de un nivell i duresa mitja - alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat. ( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.