26 de març 2010



Aquest passat 14 de març vàrem fer la ruta Castelldefels – Sitges amb dues possibilitats segons les capacitats de cadascú. Un primer grup va sortir des de Castelldefels a peu per el parc de la corredera - avinguda de Màlaga – platja – passeig marítim – port Ginesta – travessar carretera per agafar la pista fins al Garraf a on es va reunir amb un segon grup que havia agafat el tren i que s’ajuntava per fer la travessa Garraf – Castelldefels.
Des de el Garraf surt una pista cap a l’interior amb una forta pujada inicial i desprès més progressiva fins arribar a can Llucà, aquí es gira a la esquerra que per una pista que ens portarà fins a Vallcarca passant per Campdàsens. A Vallcarca, per darrera unes casetes surt un corriol que ens portarà fins l’ermita de la Trinitat, per darrera d’ella surt una pista cap a les antenes i posteriorment cap a Sitges agafant un trencant a l’esquerra. A Sitges s’arriba per una urbanització, es travessa la carretera i s’entra per la platja de S. Sebastià a on es pot beure una cara cervesa, però que si fa bo es un lloc privilegiat… desprès tren i cap a casa!.

En aquesta ocasió vàrem gaudir de la companyia del president del CERN que ens va acompanyar des de el Garraf i també amb la participació de una petita gran persona de 6 anys que va fer el recorregut amb total integritat, simpatia i cordialitat, .. ¡ una figura ¡

Es un trajecte de relativa dificultat per la pujada més forta (Garraf – Lluça) i per la distancia.

Castelldefels – Sitges : 23 Km (aprox.) - alçada acumulada 800 m
Garraf – Sitges: 14 Km Aprox. - alçada acumulada 700 m
Alçada màxima en els dos casos: 300 m.

Disposo dels tracks i waypoints per qui els vulgui