30 de juny 2007

Crònica del Canigó

El passat dissabte, 23 de juny, un grup de cinc persones, de les quals quatre som membres del CERN, vam visitar la Pica del Canigó (2784m) per, després, portar a Castelldefels la Flama del Canigó.


L'Esteve, l'Eva, la Béatrice, el Marius i jo mateix vam sortir des de Castelldefels divendres a la tarda cap al massís del Canigó-Roc Negre. Vam acampar a prop del refugi dels Cortalets (2200) per pujar al cim l'endemà, dissabte; vam trigar unes 2 hores i vam tenir un temps solejat i ventat, pelin fred per l'época. L'Esteve va capturar (sense gaire resistència) la Flama del Canigó que custodiaven els Guardians i tots plegats vam portar-la a Castelldefels a on va arribar el dissabte a la tarda, tot just per ser passejada pel poble per, finalment, encendre la foguera del parc de la Muntanyeta.




Tot i que a la Vegueria del Baix Llobregat ja ens coneixen com "els poc a poc", el CERN ja porta dues sortides (Carlit i Canigó) i el 29 de setembre farem la 1a Passejada a la Roca Negra de Castelldefels. A més, diversos membres han participat en diverses competicions i/o proves representant els nostres colors (per cert, quins són?)...

Rocanegrers i rocanegreres, us animo (ho intento) perquè participeu enviant els vostres comentaris, la vostra història, una resenya, una lectura recomenada...el que vulgueu.

Salut,

Dani