29 d’abr. 2013

Recuperació de la 12ª Caminada CERN Castelldefels – Montserrat


Aquest dissabte (04/05/2013) un grup reduït del CERN farem la antiga caminada Castelldefels – Montserrat que fa anys va crear i promoure en Jesús G.

En Jesús m’explica que la primera edició va ser l’any 1990 i es va anar fent amb regularitat, cada any, fins al 2001, onze edicions !!!. Inicialment estava plantejada per fer-la de nit i oberta a gent del nostre poble.  A partir del 2001, degut a la desestructuració del C.E. Roca Negra i a la falta de gent que volgués o pogués seguir amb el projecte, la caminada va ser transferida a l’UME de Gavà que la va afegir a la seva marxa Gavà – Montserrat, com una branca, com un punt de sortida alternatiu per retrobar-se a la Sentiu amb els que venien de Gavà i a partir d’aquest punt fer la ruta comuna.

Personalment no vull crear polèmica ni entrar en competències amb l’UME, ni molt menys, i espero que ells continuïn fent la caminada d’igual manera, de fet, si voleu fer-la, l’edició d’aquest any es farà el dissabte 11/05/2013, trobareu tota l’informació necessària al WEB de l’UME. En el meu cas, només pretenc recuperar aquesta emblemàtica caminada del nostre poble, del nostre Centre i rendir homenatge a persones que en el seu dia van tenir l’iniciativa de fer caminades emblemàtiques i de dificultat.

Si aquesta edició reduïda surt bé, podria ser que l’any vinent, coincidint amb el 25 aniversari del CERN, obrim la participació a més gent, … però això serà desprès d’haver fet aquesta recuperació que encara no l’hem caminat…!