17 de juny 2019

Diumenge 23/06/2019 Caminada CERN: Garraf – Vallcarca – turó del Ravé – Cova – Sitges.


Caminada CERN: Garraf – Vallcarca – turó del Ravé – Cova – Sitges.

Diumenge 23 és la revetlla de S. Joan i dilluns és festa. En principi la caminada està programada per a diumenge, però si no hi haguessin gaires inscrits potser la suspendríem, en tot cas, els que us inscriviu, estigueu atents al blog o al email per si finalment no es fes la caminada (us avisarem/ho comunicarem).

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 23/06/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Sitges Cova del 23/06/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 21/06/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 23/06/2019
Sortida de l’estació del Garraf  
HORA: 8:16 del matí. (l’hora de sortida ve condicionada pel servei de rodalies i/o per la puntualitat del tren).
Caminada lineal (final a Sitges - Estació)
Distància: 18,0 Km
Desnivell acumulat +: 570 m. (+ 570 m. negatiu = 1.140 m. total )
Alçada màx.: 310 m.
Duració aproximada recorregut:  5 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. Aquesta és una caminada llarga i dificultosa. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament recomanat al punt de sortida (el desplaçament NO forma part de l’activitat): Des de Castelldefels agafarem el tren que passa per aquesta estació a les 8:08 . Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada del tren a Garraf, si perdeu el tren no us podrem esperar perquè el proper és força més tard.

Descripció: Des de l’estació de tren de Garraf pujarem fins can Lluça per anar cap a Vallcarca per Capdàsens. Posteriorment deixarem la pista per agafar un corriolet que ens ha de dur al Puig Ravé, desprès passarem per la cova de Sant Llorenç fins arribar a l’estació de Sitges.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: juny/2019).