9 de juny 2019

Diumenge 16/06/2019 Caminada CERN: Olesa de Bonesvalls - Begues – la clota - Castelldefels.


Caminada CERN: Olesa de Bonesvalls - Begues – la clota - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 16/06/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Olesa - Cast del 16/06/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 14/06/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 16/06/2019
Sortida: de Olesa Bonesvalls (cruïlla carretera)
HORA d’inici: 8:30 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902 a Olesa)
Caminada lineal (final a Castelldefels)
Distància: 22,0 Km
Desnivell acumulat +:  345 m. (+ 610 negatiu = 955 total )
Alçada màx.: 490 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt) Tingueu present que és una caminada llarga i ja sabeu que l’objectiu és estar de tornada al migdia, per tant el ritme haurà de ser alt !.
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. En aquesta ocasió tenim més desnivell negatiu que positiu, és a dir més baixades que pujades, compte amb els genolls que els tingueu reforçats. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament recomanat al punt de sortida (el desplaçament NO forma part de l’activitat): A Olesa de Bonesvalls anirem amb l’autobús 902. L’agafarem a la parada que està a prop de l’estació de tren de Gavà a les 7:45 del matí. Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:32  i que arriba a Gavà a les 7:35, des de on anirem a peu fins la parada de Bus de la línia 902 que agafarem a les 7:45 i que arriba a Olesa a les 8:30. Tingueu present que l’hora de sortida de la caminada la marca l’autobús de Gavà,
Si perdéssim aquest autobús, el proper, els diumenges, surt al cap de 3 hores !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Descripció: Des de Olesa anirem cap a Begues pel camí que va pel costat de la riera, fins a can Rigol, no entrarem a Begues perquè anirem cap a Puig Moltó (esmorzar), després anirem direcció al puig de les agulles, però abans d’arribar baixarem per la clota, Sentiu i Castelldefels.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: maig/2019).