22 de gen. 2018

Diumenge 28/01/2018, Caminada CERN: S. Joan les Fonts – Itineraris colades volcàniques – S. Joan les Fonts (i probable afegit: itinerari parc de la pedra tosca).

Caminada CERN: S. Joan les Fonts – Itineraris colades volcàniques – S. Joan les Fonts (i probable afegit: itinerari parc de la pedra tosca).

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 20 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 28/01/2018
i en el missatge feu constar:
caminada S. Joan Fonts  del 28/01/2018 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del divendres 26/01/2018, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 20 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 20). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 28/01/2018
Sortida des de S. Joan Les Fonts (Garrotxa)
HORA: 9:00 del matí (aproximadament).
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 8.5 Km (+ uns 5 Km del parc pedra Tosca)
Desnivell acumulat +: 200 m. (+ 200 m. negatiu = 400 m. total )
Alçada màx.: 370 m.
Duració aproximada recorregut:  3:00 h. (sense aturades) (+2 del parc P.Tosca)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya/rural.
Grau de dificultat: baix (compte a l’estiu amb la calor)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya/rural. Heu d’estar atents als cartells de perill (despreniments) a les zones per on passem. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des del centre de S. Joan les Fonts farem els dos itineraris turístics del poble. Això ens permetrà veure la cascada del riu, la cantera i les diferents parets basàltiques, també anirem força estona al costa del riu, per tornat al punt de sortida per carrers del poble i el seu entorn. Si anem bé de temps probable afegit: itinerari parc de la pedra tosca (uns 5 Km més).
dinar, més ben dit, menjar el segon entrepà del dia que ha de dur cadascú de casa seva, el farem al parc de la pedra tosca si ho hem pogut fer.

Desplaçament al punt de sortida: S’ha d’anar en cotxe particular. El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: gener/2018)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada