7 de gen. 2018

Comunicat als socis i simpatitzants

Comunicat als socis i simpatitzants

Volem aclarir alguns punts particulars i en resposta a diferents dubtes que han sorgit.

1.- El nostre mitjà de comunicació és el blog, malgrat això, intentem fer el màxim possible de  comunicacions via email, però degut a que els gestors de correus/agendes no sempre funcionen adequadament, no podem garantir que els missatges arribin a tots els socis, per tant, re-iterem que el segur és el publicat al blog, per això heu d’estar atents a ell sobre tot en temes puntuals i importants com és la renovació/alta del carnet federatiu.

2.- Les nostres comunicacions via e-mail són sempre de temes relacionats amb l’activitat o el seu entorn, en cap cas són publicitàries. Tot i això si algú que rebi aquest correus vol ser donat de baixa de la base de dades d’email, que ens envií un correu dient’ ho, gràcies.

3.- Tingueu present de complimentar l’Excel de sol·licitud d’ingrés al centre mantenint el format original. Aquesta formalitat ens ajuda a complir la llei de protecció de dades. Es molt probable que en un futur proper necessitarem que ens signeu un full físicament i que ara és el que en el Excel està escrit referent al us de la base de dades.

4.- La majoria dels nostres socis fan les seves pròpies activitats, però una bona part participa en les sortides de senderisme del Centre. Tingueu ben present que els que vingueu a caminar amb nosaltres heu de dur, a la primera activitat que participeu de l’any en curs, la descàrrega de responsabilitats degudament complimentada i signada, trobareu l’imprès a:
Descàrrega en català:
Descarga en castellano:

salut, quilòmetres a peu i muntanya!