9 de des. 2013

Diumenge 15/12/2013 Caminada CERN: El Prat del Llobregat – Castelldefels (pel litoral).

Caminada CERN: El Prat del Llobregat – Castelldefels (pel litoral).
Aquestes caminades no tenen estructura, ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 15/12/2013
Sortida: des de  davant del cementiri sud del Prat del Llobregat (final a Castelldefels).
HORA d’inici: 8:50 del matí. aprox. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del Bus)
Caminada NO circular (inici al Prat – final a Castelldefels).
Distància: 24,00 Km
Desnivell acumulat +: 0 m. (+ 0 m. negatiu = 0 m. total )
Alçada màx.: 0 m. (aprox.)
Duració aproximada recorregut:  6:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural, per la platja i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (degut a la distància i als trams per la sorra)
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada rural i dels trams que s’han de caminar per la sorra a la platja. El ritme haurà de ser alt per no arribar massa tard a Castelldefels En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida heu d’agafar el tren que passa per Castelldefels a les 8.00  direcció BCN i que arriba a el Prat a les 8:10. (els que veniu de Barcelona teniu un tren que passa per P. Gràcia: 8:02 / Sants: 8:09 arribarà al Prat a les 8.20 no us heu d’entretenir ja que el bus surt a les 8:30).
Des de davant de l’estació de tren del Prat agafarem el bus PR3 a les 8:30 per anar fins al cementiri sud (del Prat), des d’on començarem la ruta caminant. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’autobús del Prat, si arribeu tard, el proper surt al cap de mitja hora i no podem esperar tant de temps, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 8.30 a la parada del bus PR3 a l’estació del Prat del Llobregat

Descripció: Des del cementiri del Prat sortirem en direcció al Llobregat per fer un petit bucle per les llacunes de depuració, desprès agafarem el camí de la platja en direcció al aeroport fins la riera de S. Climent que pujarem un tram fins arribar al punt de observació de la llacuna dels pollancres, esmorzarem i desprès de baixar la riera de S. Climent anirem per la platja fins Gavà, passeig marítim, canal olímpic, llacuna de l’Olla del Rei Joan II i estació de Castelldefels.


Notes a aquesta caminada:
- Tot i que la caminada és plana, farem al menys 5 quilòmetres per la platja, tingueu present que caminar per la sorra té força dificultat.
- El ritme haurà de ser alt per no arribar massa tard a Castelldefels, no ens podem entretenir massa tot i que passarem per espais força curiosos.
- Aquesta caminada passa per platges catalogades com a naturistes a on es fàcil trobar a gent fent nudisme. Tingueu present aquest detall sobretot persones sensibles o contràries a aquesta pràctica.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: decembre/2013)