29 de des. 2013

descàrrega de responsabilitats

Cada vegada és més freqüent que per fer qualsevol tipus d’activitat es demani una sèrie de requisits, assegurances i responsabilitats per tal de que els participants estiguin coberts adequadament i que els organitzadors (siguin benèvols o remunerats) de qualsevol activitat no hagin d’assumir cap més responsabilitat que les estrictament necessàries.

Per altre banda, contínuament s’està parlant  del costos dels rescats a la muntanya i de la possibilitat de cobrar-los com ja es fa en altres països, per tant ens veiem en l’obligació de demanar-vos de que estigueu federats per poder participar en les nostres activitats.

Per últim demanar-vos que a la primera participació que vingueu del 2014 porteu el full de descàrrega de responsabilitats degudament complimentat i signat. No oblideu escriure en lletra clara i en majúscules. És molt important que ens doneu un o varis telèfons de contacte de persones conegudes vostres que puguem avisar en cas de necessitat.


El full de descàrrega el podeu demanar per email a la meva adreça o copiar-lo de la pàgina: http://fontanacaminant.blogspot.com.es/p/descarrega-de-responsabilitat.html