9 de set. 2013

Diumenge 15/09/2013 Caminada CERN: Begues – Torrelles - Viladecans

Caminada CERN: Begues – Torrelles – Viladecans
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 15/09/2013
Sortida de la plaça de l’Església de Begues – parada bus 902
HORA: 8:10 – 8:15 del matí aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902)
Caminada NO circular.(inici a Begues – final a Viladecans)
Distància: 19,00 Km
Desnivell : 440 m. acumulats positiu (+ 790 m. negatiu = 1.230 m. total )
Alçada màx.: 465 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: En aquesta caminada, poc abans d’arribar a Torrelles, s’han de fer uns quants quilòmetres per una carretera sense voral, per tant s’ha de tenir especial cura i acceptar els riscos derivats del trànsit en aquest tros de trajecte. A més trobareu els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents, poc abans de l’ermita de S. Ramon hi ha dues fortes pujades. En aquesta ocasió tenim més desnivell negatiu que positiu, és a dir més baixades que pujades, compte amb els genolls que els tingueu reforçats. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: A Begues anirem amb l’autobús 902. L’agafarem a la parada que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 del matí.
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30 (arriba a Gavà a les 7:33) (els que venen des de BCN hi ha un tren: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 )

Des de a prop  de l’estació de Gavà agafarem (a les 7:45) l’autobús 902 per anar fins a Begues Centre, des de on començarem la ruta caminant. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’autobús de Gavà, si arribeu tard, el proper (els diumenges) surt al cap de 3/4 d’hora !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Descripció: Des de la plaça de l’Església de Begues anirem direcció Penyes del moro, Can Güell i Torrelles (esmorzar). Després anirem cap a l’ermita de S. Ramon (dues fortes pujades, encara que curtes) per baixar a Viladecans a on agafarem transport públic per tornar a Castelldefels.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a: http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: setembre/2013)