2 de set. 2013

Diumenge 08/09/2013 Caminada CERN: Càmping Vilanova Park – Talaia – Estació de Vilanova i la Geltrú.

Caminada CERN: Càmping Vilanova Park – Talaia – Estació de Vilanova i la Geltrú.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 08/09/2013
Sortida de la plaça del Càmping Vilanova Park (Vilanova i la Geltrú)
HORA d’inici: 9:45 (9:50¿?) del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus L1)
Caminada NO circular (inici al Càmping Vilanova Park  – final a l’Estació de tren de Vilanova i la Geltrú).
Distància: 15,00 Km
Desnivell acumulat +: 300 m. (+ 384 negatiu = 684 total )
Alçada màx.: 303 m.
Duració aproximada recorregut:  4:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Aquesta caminada té una dificultat afegida degut a que no podem sortir més aviat ja que diumenge no hi ha cap autobús abans d’aquesta hora, per tant l’inici de la caminada és força tard i haurem de fer el recorregut a un ritme ALT per tal de no arribar massa tard a casa. El sortir tard també implica que farem la caminada amb molt de sol i calor, més quan a la Talaia els arbres estan carbonitzats degut un incendi. També dir-vos que s’han de fer diferents trams per carretera i carrers sense vorals ni voreres, per tant hi ha un risc afegit pel trànsit de cotxes amb el que es pugui coincidir. A més té els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Al càmping Vilanova park hi anirem amb l’autobús L1 de Vilanova. L’agafarem a la parada que està a davant de l’estació de tren de Vilanova a les 9:15 del matí. (aprox.)
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 8:37 (arriba a Vilanova a les 8:57) (per als que vinguin de BCN el tren passa per: Psg. Gracia: 8:09 - Sants: 8:15 )

Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada al càmping de l’autobús de Vilanova (que serà entre les 9:45 i les 9:50), si perdeu el tren o l’autobús no us podrem esperar perquè el proper és força més tard.

Descripció: Des del càmping Vilanova park pujarem al puig de la Talaia per seguir per la carena i iniciar la baixada desprès d’haver passat per tres puigs més. Al final de la baixada farem una petita aturada (esmorzar), tot seguit anirem cap a Vilanova pel mas de ca l’Artis, mas Tapet, mas d’en Puig, per finalment creuar la població fins l’estació de tren.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

 (última actualització/revisió del text: setembre/2013)