12 de des. 2011

Diumenge 18/12/2011 Caminada: Sitges – Calafell (per el litoral)


Caminada: Sitges – Calafell (per el litoral)
Diumenge 18/12/2011 - Sortida des de l’estació de tren de Sitges a les 8:05 (final a l’estació de tren de Calafell).
Des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:55
(P. Gràcia: 7:29 / Sants: 7:36 / Gavà 7:51)

Recorregut - Distància: 22.7 Km
Desnivell acumulat de pujada: 85 m.

Des de l’estació de tren de Sitges anirem per el passeig marítim camí de Vilanova, passarem per cales, passeig de Vilanova, més cales, platges, etc.. fins arribar a Calafell al migdia.
 
Atenció: Es una caminada llarga encara que plana, per tant és relativament assequible. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Aquesta és la darrera caminada d’aquest any i Libertad ens ofereix casa seva per fer un dinar de comiat. Els que vulguin quedar-se a menjar amb nosaltres s’han de posar en contacte amb en José del Pino per tal de pagar la part proporcional. Els que no es quedin a menjar els acompanyaré fins l’estació de Calafell a on podran agafar el tren de tornada al punt de partida.