5 de des. 2011

Diumenge 11/12/2011 Caminada: Volta a la Plana Novella – Can Grau – Plana Novella


Caminada: Volta a la Plana Novella
Diumenge 11/12/2011 -  Sortida des de el pàrking del monestir budista (Plana Novella)9:00 del matí. (final en aquest mateix indret)
(fins al punt de sortida cal anar en cotxe, els que portin el seu que es posin en contacte amb mi per acordar el punt de trobada i anar tots junts des de Castelldefels)

Recorregut - Distància: 14.0 Km
Desnivell acumulat de pujada: 315 m.

Des el monestir budista marxarem cap Jafra a ona agafarem la pista d’Olivella, per trencar més endavant cap a can Grau. En aquest punt entrarem a veure el circuit sensorial que hi ha en el seu jardí. Desprès baixarem per la carretera de Olivella, fins a trobar el camí de la riera , veurem el avenc dels esquelets i arribarem al monestir de nou.
 
Atenció: tot i ser una caminada bastant assequible, Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Poques sortides fem al any a on sigui necessari anar amb cotxe, però aquesta es una d’elles. Els que vulguin venir s’han de procurar plaça en algun cotxe abans del dia de la sortida. Només diré a on és el punt de trobada als que vinguin amb cotxe i m’ho facin saber. (Via Michelin anada i tornada des de Castelldefels: 48 Km / 1h26’ / 8.00 €)
  
Nota: el diumenge 18/12/2011 farem la darrera caminada d’aquest any, anirem de Sitges a Calafell a peu.
Libertad, que viu a Calafell, ens ofereix fer el dinar de comiat de la temporada a casa seva. Qui vulgui dinar amb el grup, s’ha de posar en contacte amb Libertad o amb José del Pino. Qui no vulgui quedar-se a dinar,  pot participar igualment a la caminada perquè acabarem a l’estació de Calafell a on es pot agafar el tren fins al punt d’origen.