15 de gen. 2021

Maneres de comunicació del C.E. Roca Negra

Bon dia!

A punt de tancar la segona i darrera tanda de llicències/2021 us recordem com ens comuniquem i també el dret a l’oblit per a les baixes.

1.- Blog: http://rocanegracastelldefels.blogspot.com/: Aquest és el medi principal per a comunicar-nos. Les noticies importants estan penjades al blog i és a ell on heu de referir-vos quan vulgueu saber alguna cosa referent a nosaltres, fonamentalment els tràmits de llicències i les activitats que convoquem.

2.- email: rocanegracastelldefels@hotmail.com: Aquest és el medi pel qual us podeu comunicar vosaltres amb nosaltres. Normalment contestem el mateix dia o l’endemà si la resposta la tenim a l’abast. També fem servir aquest canal per a comunicar-nos amb vosaltres i fer-vos arribar tant els temes importants (llicències) com d’altres temes que poden ser del vostre interès, però insistim que, com que no ens podem refiar dels gestors de correus ni els sistemes anti-spam, ni de les nostres pròpies errades en la gestió d’agendes, aquest mitjà l’heu de considerar complementari i, sempre, les noticies importants les heu de seguir al blog.

Les activitats NO les comuniquem per email, sempre al blog.

3.- facebook: https://www.facebook.com/Centre-Excursionista-Roca-Negra-315237978487444 Sistema complementari als dos principals (blog i email). Normalment és un reflex del que pengem al blog, però no necessàriament. També us permet interactuar, però per contactar amb nosaltres sempre és millor fer servir el email.

4.- emails dedicats: Disposem de varies adreces email (gmail) per a comunicar-nos en temes concrets com poden ser les inscripcions a les activitats, els tràmits de les llicències, comentaris sobre les rutes proposades en Xarxa, etcètera.

5.- WhatsApp: Hi ha un grup específic per a les convocatòries inter-setmanals de marxa nòrdica i només per a socis CERN. Si algú vols afegir-se a aquesta modalitat i participar a les convocatòries que fem, normalment una tarda a la setmana, ens ho heu de sol·licitar. Aquest grup de WAp només és per a “quedar per fer marxa nòrdica”, no s’han de penjar altres temes.

6.- Altres sistemes complementaris:

  • 6.1.- Hi ha un blog (fontanacaminant) on podeu trobar informacions complementàries del Garraf, contes, fotografies i temes relacionats.
  • 6.2.- També hi ha un grup tancat (fontanacaminant) de facebook on normalment es penjaven les activitats i alguna cosa més, però aquest medi serà desconnectat perquè no tothom té Facebook i donava una condició de favor a aquells que ho estan i s’assabentaven abans que d’altres de les activitats, aquest fet, en condició de pandèmia i restriccions del nombre d’assistents, no ens sembla equitatiu i per això serà desactivat.
  • 6.3.- També hi ha un grup de WAp (Fontana Caminant) per aquelles persones que venen a caminar i que són socis del CERN, qui vulgui estar en el grup ho ha de sol·licitar, però sempre ha de complir les dues condicions: ser soci actual del CERN i haver vingut a caminar al menys una vegada.

7.- Nous socis: Sereu integrats a l’agenda de contactes del hotmail del CERN i, per tant, heu de rebre missatges nostres de tant en tant (com aquest mateix), si algú no en rep, que es posi en contacte amb nosaltres. Els demés emails o grups de WAp heu de demanar que us integrem en ells, sempre que es compleixin les condicions específiques de cadascun.

8.- Socis que no renovin l’afiliació al club (baixes): En compliment de la LOPD esborrarem les vostres dades de la llista de contactes dels diferents emails en que estigueu així com dels grups de WhastApp. L’oblit històric és obligat, tot i que alguns arxius s’han de desar un temps concret segons està recollit en les diferents normes que es relacionen amb els nostres tràmits i activitats.