31 de des. 2019

estadístiques caminades 2019


Bon dia, caminants habituals!

Com cada fi d’any, actualitzo les estadístiques i les publico, les podreu veure a: http://fontanacaminant.blogspot.com/p/any.html

Comentar-vos que el que es preveia, ara està demostrat en els números, hi ha una important baixada de dificultat al 2019: Durant al darrer any les xifres mostren un clar descens de la dificultat, hem fet menys quilòmetres (793 – 681= 112 Km menys), però sobretot molt menys desnivell acumulat (24.959 - 16.133 = 8.826 m menys), personalment hem preocupa aquesta davallada i corrobora el que us he anat dient durant l’any. Heu de fer més esforç i col·laborar més en les caminades de més dificultat. Us asseguro que o m’agrada programar caminades planes i menys m’agrada haver d’estar “tirant” contínuament del grup quan venen pujades. Si teniu serioses dificultats en les pujades, quan es publica la fitxa sempre està descrit el desnivell acumulat, trieu aquelles que us vagin millor a les vostres característiques, el grup us ho agrairà.

Tot i això, jo vaig sumant anys i les lesions van fent-me retrocedir en els reptes, però crec que encara podem donar més de tots nosaltres, incloent-me a mi mateix.