16 de maig 2018

Diumenge 27/05/2018 - CAMINADA ENTITATS / ABRERA

INSCRIPCIONS TANCADES PER HAVER ARRIBAT A LA DATA LÍMIT

Diumenge 20/05/2018 no hi ha caminada i diumenge 27/05/2018 és la caminada d’Entitats a Abrera, soc conscient que encara falten molts dies, però si voleu participar a la caminada d’Abrera, us heu d’inscriure abans del dia 20/05/2018,  perquè jo hauria de tramitar les vostres inscripcions als organitzadors, la inscripció s'ha de fer com sempre i ho teniu explicat més endavant.

Aquesta activitat porta 4 anys (aquest any és la Vª edició) fent-se  a diferents indrets i nosaltres hem participat en les de Olesa, Gavà/Castelldefels i Torrelles. A la de Gavà/Castelldefels vam participar com a co-organitzadors i amb l’ajut de molts de vosaltres fent de voluntaris. Com ja sabeu és una activitat conjunta de totes les entitats excursionistes de la vegueria del Baix Llobregat.


Diumenge 27/05/2018 - CAMINADA ENTITATS / ABRERA

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- És obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,
en l’assumpte feu constar: caminada Abrera 27/05/2018
i en el missatge feu constar:
caminada Entitats / Abrera del 27/05/2018 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del diumenge 20/05/2018, la llista es tancarà en aquest moment. NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la data tope. El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.

Diumenge 27/05/2018
Sortida: pàrquing Cal Morral (Abrera). Molt a prop de l’estació FGC
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
HORA: 9:00 del matí.
Distància: 12.80 Km
Desnivell acumulat +: +144 m. (+ 144 m. negatiu = 288 m. total )
Alçada màx.: 207 m.
Duració aproximada recorregut:  3:30 h.
Característiques del medi natural: Caminada rural i de muntanya.
Grau de dificultat: baix (compte! si fa calor: alt).
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: S’ha d’anar en cotxe particular o en tren. La sortida de la caminada està molt a prop de l’estació de tren FGC / Abrera

Heu de dur esmorzar i beguda.
Llegiu el PDF adjunt que explica els detalls.

Recorregut: Iniciarem el recorregut a l’aparcament de Can Morral de l’Estació al carrer Joan Miró, agafarem el camí dels horts de Can Morral, sota la carretera B-40 fins la riera Magarola, per on caminarem 4,5 km. Sortirem a l’alçada de la Font de la Guineu, per un camí fins l’Ermita Sant Ermengol, on farem una aturada per esmorzar.
Desprès seguirem caminant per una pista i passarem davant de la Barraca de la Casa Nova, seguirem en direcció a la Barraca de Can Garrigosa del Rebato, on agafarem el camí de Sagraments, creuant els camp de Sant Ermengol, fins al pou de Can Garrigosa, on seguirem per el Torrent Gran d’Abrera, al costat del Pou de Glaç, una mica més endavant sortirem del torrent per el Carrer de l’Hostal del Pi, per on entrarem en el nucli urbà, cap al barri de la Florida, travessant el carrer de l’Era, on baixarem una petita pendent de terra, per agafar l’Avinguda de Sant Hilari, i continuarem fins l’aparcament on vam iniciar el recorregut.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar. 
(última actualització/revisió del text: maig/2018).

Us recordo que aquesta no és una caminada nostra, per tant la responsabilitat és de la organització, no nostra.
Us recordo la obligació de fer la inscripció com a molt tard diumenge 20/05/18.
Us recordo que si aneu, seria bo que estiguéssiu identificats amb la samarreta / gorra del CE Roca Negra, però no és obligat.