5 de nov. 2017

Caminada CERN: Campdevànol – Els 7 Gorgs – Campdevànol... feta !

Avui 10 persones hem fet la caminada des de Campdevànol, els 7 gors, Campdevànol... Una caminada molt diferent, atrevida, espectacular, agradable, sorprenen i amb paisatges nous per a nosaltres per l’excepcionalitat del boscos amb boix, pi roig i d’altres que ens han mostrat la tardor en colors

El matí ha sigut intents, fred al inici (per l’època), però ja gaudint d’uns paisatges fenomenals. Després un reguitzells de Gors ens han mostrat en molt poc espai les meravelles de la natura, les meravelles de l’aigua i les roques en una harmonia de total poesia.

La tornada ha esta per l’altre cantó de la muntanya, per boscos de pi roig i camps d’herba, també avellaners,... fulles brunes per terra, ... fantàstic. Al arribar a Campdevànol hem dinat sota un sol recuperador, a un espai arrecerat i amb la cerveseta de rigor, clara per alguns. Matí rodó!.


Diumenge vinent la caminada no és del CERN, anirem a compartir una modesta caminada de El Callús, que  no per ser reduïda no ha de ser prou interesant. Per nosaltres serà màgica ja que coneixem a uns del promotors i, a més, és una caminada limitada a 200 persones.