15 de maig 2017

Diumenge 21/05/2017 Caminada CERN: Sitges - Trinitat – Garraf – Castelldefels.

Caminada CERN: Sitges - Trinitat – Garraf – Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 21/05/2017
i en el missatge feu constar:
caminada Sitges – Cs del 21/05/2017 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 12:00 del dissabte 20/05/2017, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 21/05/2017
Sortida de la Estació de tren de Sitges
HORA: 7:07 del matí.
Caminada lineal (final a Castelldefels centre)
Distància: 24,0 Km (possibilitat de escurçar-ho agafant el tren el Garraf: 16 Km)
Desnivell acumulat +:  800 m. (+ 800 negatiu = 1.600 total ) Alçada màx.: 310 m.
(possibilitat de escurçar-ho agafant el tren el Garraf: 650 m+ + 650m- = 1300)
Duració aproximada recorregut:  7:00 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt)
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 6:56 (arriba a Sitges a les 7:07) (per als que vinguin de BCN el tren passa per: Psg. Gracia: 6:28 - Sants: 6:36 ). Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada del tren a Sitges, si perdeu el tren no us podrem esperar perquè el proper és força més tard. Òbviament no ens podem fer responsables dels retards dels tren o busos i que per aquesta causa s’hagi de suspendre la caminada o canviar el recorregut.

Descripció: Des de l’estació de Sitges anirem per las urb. La llevantina a buscar el corriol que ens durà fins la pista i l’ermita de la Trinitat, després baixarem fins a Vallcarca, per tornar a pujar a per la pista cap a la Granada. Poc abans d’aquest masia pararem a esmorzar (a la torre de vigilància). Seguidament anirem fins a Campdàsens i can Lluçà on agafarem el corriol que ens durà al poble del Garraf, en aquest punt, qui vulgui, pot agafar el tren per tornar a Sitges o a altres indrets. Els que desitgin fer la travessa sencera, seguirem, cap a Castelldefels passant per port Ginesta, passeig marítim fins a arribar Castelldefels centre/estació de tren.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar
(última actualització/revisió del text: maig/2017)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada