2 de gen. 2017

Diumenge 08/01/2017 Caminada CERN: BCN estació metro Fontana – diferents Parcs de BCN pujant fins Laberint – estació Vilapicina BCN.

Caminada CERN: BCN estació metro Fontana – diferents Parcs de BCN pujant fins Laberint – estació Vilapicina BCN.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 08/01/2017
i en el missatge feu constar:
caminada BCN parcs del 08/01/2017 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 12:00 del dissabte 07/01/2017, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 08/01/2017
Sortida de la porta Estació de metro de Fontana (L3 - Barcelona).
HORA: 8:45 del matí.
Distància: 16.5 Km
Desnivell acumulat +: 700 m.(- 700 m. negatiu = 1.400 m. total )
Alçada màx.: 225 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada urbana (tot i que passarem per parcs).
Grau de dificultat: baix, tot i que són 16 Km i força desnivell.
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada urbana/rural (llegiu-los a normes-recomanacions). Farem força camí urbà, per tant: En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 8:02 i arriba a BCN/Gràcia a les 8:31. Allà agafarem el metro L3 fins l’estació de Fontana.

Descripció: Des de l’estació de metro de Fontana, anirem per carrers fins a passar pels següents parcs: Jardins d’Enric Sagnier / Parc de Monterols / Jardins del Turó del Putxet / Parc Creueta del Coll / Parc Güell / Turó de la Rovira / Parc del Guinardó / Parc del Laberint d’Horta / Parc turó de la peira / Parc central nou barris. Acabant la ruta a l’estació de metro de Vilapicina. SI anéssim bé de temps, allargaríem la caminada fins l’estació de tren de Sant Andreu, en aquest cas la caminada seria de 18 Km. Tots els parcs obren les portes a les 10:00, per tant, els primers del recorregut els trobarem tancats, però anirem fins la porta i els veureu per fora.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: desembre/2016)