9 d’oct. 2016

Caminada Castelldefels – Pla de Querol – avenc d’en passant – Castelldefels… feta !

Avui 11 caminants hem fet la caminada fins al pla de Querol i des d’allí hem anat fins al avenc del passant, un espai poc conegut, poc freqüentat, però que avui ha sigut un paratge excepcional per a celebrar els 7 anys del “fontanacaminant”, cosa que hem fet amb una petita xerrada i amb uns bombonets de “mar de cava” deliciosos.

A la tornada hem estat invitats a la cerveseta final amb unes meravelloses tapes per l’aniversari de Roser, Felicitats i moltes gràcies!, ha estat tot deliciós i recuperador!

El dia ha estat molt benèvol i amb una temperatura idònia per a caminar pel Garraf. Tot i que hem estat dutxats per una petita pluja, però que ràpidament ha desaparegut i ens ha permès caminar  plàcidament sense patir ni fred ni calor.


Diumenge vinent no convoquem caminada perquè participarem a la Caminada Internacional de Barcelona, si voleu fer-la amb nosaltres, us heu d’inscriure a la CIB i desprès contactar amb nosaltres, tot i que les a caminades d’altres entitats no les fem en grup inicialment.