25 de jul. 2016

Diumenge 31/07/2016, Caminada CERN: Poble del Garraf – port Ginesta - Castelldefels.

Caminada CERN: Poble del Garraf – port Ginesta - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 31/07/2016
i en el missatge feu constar:
caminada Garraf - platja del 31/07/2016 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 14:00 del dissabte 30/07/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 31/07/2016
Sortida de la estació del poble del Garraf
HORA: 9:15 del matí.
Caminada NO circular (final a l’estació de tren de Castelldefels)
Distància: 10.0 Km
Desnivell acumulat +: 225 m.(+ 225 m. negatiu = 450 m. total )
Alçada màx.: 110 m.
Duració aproximada recorregut:  4:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de rural/baixa muntanya
Grau de dificultat: baix/mitjà (compte!: si fa calor: mitjà)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. En aquesta ocasió tenim la forta baixada fins arribar al port Ginesta com a apunt més dificultós i de més risc. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Pararem una estona a una platja del camí per si algú volgués banyar-se al mar, òbviament el bany té el risc propi del mar a la nostre zona, que ni el recomanem ni tenim socorrista en el grup per si es donés alguna circumstància no desitjada.


Nota a la caminada: Darrera sortida abans de les vacances d’estiu i per celebrar-ho suavitzarem el dia fent un bany al mar en algun punt de la caminada (penseu en dur el banyador si voleu remullar-vos), serà un bany curt ja que no tothom vol fer-ho i no es just fer-los esperar massa. Òbviament el bany té el risc propi del mar a la nostre zona, que ni el recomanem ni tenim socorrista en el grup per si es donés alguna circumstància no desitjada.

Desplaçament al punt de sortida: Des de Castelldefels agafarem el tren que passa per aquesta estació a les 9:07 (P. Gràcia 8:38 / Sants 8:45), teniu ben present que al Garraf només para un tren cada mitja hora. Els que vingueu de la zona de Sitges / Vilanova, teniu un tren que arriba al Garraf a les 8:52.

Descripció: Sortirem de la estació de tren del poble del Garraf cap al corriol que puja paral·lel a la carretera direcció Barcelona fins arribar al punt més alt poc abans de la baixada al port Ginesta, baixada pronunciada i relliscosa. La resta de la caminada és plana, tot el passeig marítim fins a la pineda de Castelldefels a on girarem per entrar al poble per el pont de la universitat passant per la llacuna de l’Olla del rei Joan II.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: juny/2016)