16 de maig 2016

Diumenge 22/05/2016, Caminada Entitats de la Vegueria del Baix Llobregat: la Sentiu (Gavà) – Castell de l’Eramprunyà – La Sentiu.

Caminada Entitats de la Vegueria del Baix Llobregat: la Sentiu (Gavà) – Castell de l’Eramprunyà – La Sentiu.
Organitza: U.M.E. de Gavà (amb col·laboració del C. Exta Roca Negra de Castelldefels)

IMPORTANT, per als que vulgueu participar i sigueu socis o simpatitzants del nostre club (Els d’altres entitats de la Vegueria heu de seguir les normes del vostre club en referència a aquesta activitat):
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades (les del CERN) limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte poseu: caminada 22/05/2016
i en el missatge feu constar:
Caminada Entitats del 22/05/2016 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 14:00 del dissabte 21/05/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.

Sortida: al final del paviment asfaltat de la carretera de la Sentiu (dins la urbanització).
HORA d’inici: 8:30 del matí. (procureu d’estar abans de l’hora de sortida)
Caminada Circular
Distància: 8.30 Km
Desnivell acumulat +: 390 m.(+ 390 m. negatiu = 780 m. total )
Alçada màx.: 390 m.
Duració aproximada recorregut:  3:00 h. (sense aturades, heu d’afegir el temps d’esmorzar al castell i el que invertiu en conèixer aquesta construcció)
Característiques del medi natural: Caminada de rural/baixa muntanya
Grau de dificultat: mig (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada rural/muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. La baixada del castell es farà per un corriol on les plantes us poden ferir les cames, per tant, recomanem pantaló llarg tot i l’estació de l’any). En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Els de Castelldefels anirem a peu des del poble, per tant sortirem a les 8:00. Comunicarem el punt de trobada als que s’hagin inscrit.

Descripció: Des de la carretera de la Sentiu (al final del seu asfalt i dins de la urbanització)  anirem cap a can Flocant per agafar el camí medieval, passarem per can Bassoles i arribarem al castell de l’Eramprunyà on esmorzarem. Després baixarem fins al pla que hi ha a mig camí de la ruta a Bruguers on trencarem per anar direcció a l’antiga ermita, abans d’arribar a ella agafarem un corriol de baixada que ens durà fins al camí del dipòsit on agafarem un petit corriol per a tornar a la Sentiu. 

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar

(última actualització/revisió del text: maig/2016)