23 de nov. 2015

Diumenge 29/11/2015: caminada popular de Mura

El proper diumenge (29/11) no convocarem cap sortida perquè, com cada any i des de en fa més de nou, Mª del Mar i jo participarem a la caminada popular de Mura a la que també molts de vosaltres heu participat en altres ocasions. La marxa es fa pels voltants de Mura que tenen un encant especial i en cada edició canvien el recorregut, per això repetim any darrera any... tot i el fred que fa en aquestes contrades !!.
Si voleu participar és necessari inscriure's, trobareu tota la informació de la caminada a : http://www.cemura.cat/.
Tingueu present que s’ha d’anar amb cotxe particular fins a Mura.

La caminada pertany a les organitzades pel C.E. Mura, per tant, heu de llegir quines responsabilitats assumeixen com a organitzadors i quines obligacions teniu vosaltres com a participants.

en tot cas, sense tenir res a veure us recordo que:
Atenció: Aquesta caminada té una dificultat mitja/alta més pel ritme que haurem de dur que per la seva dificultat en sí, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El qui us comunica aquest esdeveniment no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat pertany a eles organitzades pel C.E. Mura i és ell qui ha de respondre
Tot i que hi ha avituallaments, recordeu dur AIGUA, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

Diumenge 06/12/2015 tornarem a convocar una sortida pel Garraf.