5 d’oct. 2015

Diumenge 11/10/2015 Caminada CERN: Castelldefels - Puig de la Desfeta (526 m) – Castelldefels.

Caminada CERN:  Castelldefels - Puig de la Desfeta (526 m) – Castelldefels.
Aquestes caminades NO tenen assegurança (heu d’estar federats), tampoc tenen guia titulat, ni estructura, ni cap tipus de suport. Són sortides d’amics obertes (mentre no vingui massa gent!) a persones avesades a anar per la muntanya amb l’esperit de companyonia del excursionisme/senderisme.

Diumenge 11/10/2015
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:00 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 18,50 Km
Desnivell : +630 m. acumulats positiu (+ 630 negatiu = 1.260 total )
Alçada màx.: 525 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural / baixa muntanya.
Grau de dificultat: mitjà/alt (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Descripció: Des de l’Ajuntament pujarem pel camí medieval, donarem la volta a la Desfeta i pujarem per la forta pujada de darrera. Després baixarem per la pista, la clota, penitents i Castelldefels.

No seguirem exactament el track adjunt degut a que comença la temporada de caça menor i és previsible trobar caçadors en els senders, per tant, farem la ruta pel màxim número de pistes possibles. El track només us ha de servir de referència o de tonada en cas de pèrdua.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

 (última actualització/revisió del text: octubre/2015)