9 de juny 2014

Diumenge 15/06/2014 Caminada CERN: Matadepera – La Mola (Monestir pel camí dels monjos i variant)- Matadepera.

Caminada CERN: Matadepera – La Mola (Monestir pel camí dels monjos i variant)- Matadepera.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 15/06/2014
Sortida de Matadepera (polisportiu Municipal C. Enric Genescà, 12)
HORA d’inici: 8:30 del matí. aproximadament.  
Caminada circular.
Distància: 14,00 Km
Desnivell acumulat +: +740 m. (+ 740 m. negatiu = 1.480 m. total )
Alçada màx.: 1.100 m.
Duració aproximada recorregut: 4:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada de muntanya. La pujada a la Mola pel camí dels monjos (i la variant) és força pronunciada i dura, també amb molt pedra. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Fins al punt de sortida s’ha anar en cotxe, per tant l’hora d’inici de la caminada és estimada ja que depèn de l’hora que jo arribi a lloc. Els que no tingueu cotxe heu de assegurar-vos plaça en algun dels cotxes d’algú que participi i que en ofereixi, però jo no us puc fer d’enllaç. No hi ha cap servei d’organització de places ni ningú que ho faci.

Descripció: Des del polisportiu municipal de Matadepera pujarem pel camí dels monjos, quan estem a tres quartes parts del recorregut de pujada (aprox.) farem una variant que ens durà al morral del drac per acabar arribant al Monestir per darrera (esmorzar). La baixada la farem tota seguida pel camí dels monjos.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
 (última actualització/revisió del text: juny/2014).

Cost desplaçament cotxe (benzina per 54 Km x 2 /  1 hora x 2 / anada i tornada)

05/2014:  8.00 € x 2 = 16.00 €