21 d’oct. 2012

Caminada Internacional de Barcelona … feta !

Avui 17 persones hem fet la caminada Caminada Internacional de Barcelona, tots la hem acabat amb moltísima dignitat i amb molt bon ritme. Hem tingut temps de parlar, de riure, de ajudar-nos ... ens ho hem passat molt i molt bé, a més, el temps ha sigut molt variat: hem començat amb la foscor de la nit, hem patit fred, calor, pluja, vent, sol, boira.... només ens ha faltat una mica de neu.

Enhorabona a tots els que heu fet els 30 Km d'avui, soc conscient del mèrit que te fer aquesta caminada, son moltes hores, moltes dificultats, ....les fortes pujades finals, les fortes baixades finals i el tram inacabable d’asfalt de Sta. Coloma. Menció especial a Lila perquè ella mateixa tenia molts dubtes abans de fer-la... només fantasmes!!, enhorabona a Noelia que te millor fondo del que semblava ... ens enganyava!! i enhorabona a Maria del Mar que desprès d'haver-la fet fa dos anys i haver-me jurat que no la tornaria a fer, avui la ha repetit tot i que durant la setmana a patit un fort constipat i avui, a més, les cames i els peus la han fet patir més del compte !.

Enhorabona amb majúscules al grup capdavanter que ha fet un temps més que digna per completar el 30 quilòmetres d'avui, felicitats a tots i a cadascú de vosaltres, ho heu fet molt i molt bé.