23 de jul. 2012

Diumenge 29/07/2012 Caminada: platja i Camps de Gavà.


Caminada: Castelldefels – platja - Camps de Gavà - Castelldefels.
Diumenge 29/07/2012

Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final al mateix punt)

Distància:   14.00 Km (probablement menys)
Desnivell acumulat de pujada: 0 mts. NO hi ha desnivell, caminada totalment plana

Caminada assequible tant per el recorregut com per el desnivell, però no us confieu que són 14 quilòmetres i farem un tram per la sorra de la platja. Aquesta no és una caminada de muntanya, és una caminada per el nostre entorn, moltes vegades desconegut i ignorat

Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada en direcció a la avinguda de la Pineda, llacuna de la olla rel rei Joan II fins a la platja a on farem una  aturada d’uns 15 minuts per si algú vol fer un ràpid bany al mar, desprès seguirem per el passeig fins a “el torreón” a on haurem de fer un tros per la sorra fins a Viladecans, creuarem la autovia per el pas elevat per tornar pels camps de Gavà, fins a Castelldefels.

Atenció: Aquesta és una caminada assequible, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

Aquesta és la última sortida abans de les vacances d’estiu. Tornarem a convocar caminades el diumenge 2 de setembre de 2012