30 d’abr. 2012

Diumenge 06/05/2012 Caminada: Castelldefels – castell l’Eramprunyà – la COVA - Bruguers - Castelldefels


Caminada: Castelldefels – castell l’Eramprunyà – la COVA - Bruguers - Castelldefels

Diumenge 06/05/2012: Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut - Distància: 15. 0 Km
Desnivell acumulat de pujada: 580 m.

Des de l’Ajuntament pujarem per cal ganxo, can Dardena, camí medieval, castell Eramprunyà, LA COVA (uns pocs baixarem fins a ella), Bruguers, picnic sentiu i de nou Castelldefels.

La baixada a la cova té una dificultat significativa no apta per a tothom. Qui no baixi, pot esperar a dalt no més de 10 ó 15 minuts.

Atenció: Continuem amb caminades de nivell encarar que aquesta és més assequible, però de dificultat mitjana, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar