14 de febr. 2012

La FEEC signa un conveni de col·laboració amb el Canal Olímpic de Catalunya


10/02/2012 - FEEC


Dijous 9 de febrer se signà un conveni de de col·laboració entre la FEEC i el Canal Olímpic de Catalunya, a la seu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.
Mitjançant el conveni, rubricat entre el president de la FEEC, Jordi Merino, i el director del Canal, Arseni Da Palma, el Canal Olímpic de Catalunya, construït a Castelldefels amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, els federats podran gaudir d’un descompte entre un 15 i un 20 % en l’entrada d’aquest equipament esportiu, que a més a més del canal de rem compte amb tres camps de futbol, tres de voleibol o un circuit de running de 2.700 m.
Així mateix, la FEEC cedeix al Canal el seu boulder, a canvi de poder utilitzar-lo (tant les seleccions com el centre de tecnificació d’escalada). Per la seva part, el Canal ofereix tant a les seleccions com als centres de tecnificació de la Federació, la possibilitat de  planificar sessions d’entrenament en el seu centre de fitness.
En definitiva, amb aquest acord la FEEC segueix amb la seva política d’intentar unir sinèrgies amb altres col·lectius, en benefici tant de les entitats excursionistes com dels federats.
Informació elaborada per l'Àrea de Comunicació de la FEEC
Enllaç a la noticia: http://feec.cat/la-feec-signa-un-conveni-de-col%C2%B7laboraci%C3%B3-amb-el-canal-ol%C3%ADmpic-de-catalunya