14 de nov. 2011

Diumenge 20/11/2011 Caminada urbana per Barcelona: Peu funicular Tibidabo – parc Güell – passeig Gràcia – casc antic – Miramar – Montjuïc - Sants.

Caminada urbana per Barcelona: Peu funicular Tibidabo – parc Güell – passeig Gràcia – casc antic – Miramar – Montjuïc - Sants.

Diumenge 20/11/2011: Sortida de la plaça que hi ha a la parada de metro L7 avinguda Tibidabo/ Balmes / Passeigs Sant Gervasi: 8:45 del matí aproximadament. (final a la estació de Sants)

Agafarem el tren que passa per Castelldefels a les 7:38 i que arriba a Passeig de Gracia a les 8:08, anirem fins a l’estació de la L7 per anar fins a la avinguda Tibidabo.
(aquest tren passa per Calafell:7:03 / Vilanova:7:17 / Sitges 7:24 / Gavà: 7:44)

Distància: 18.00 Km (aprox)
Desnivell acumulat de pujada: 300 mts. (aprox)

Des de la parada L7 d’avinguda Tibidabo intentarem agafar el bus que ens durà fins al peu funicular (si hem d’esperar massa no l’agafarem), caminarem per l’avinguda Tibidabo, desprès anirem per Vallcarca fins al parc Güell, Sagrada Família, passeig de Gracia, casc antic, port, Miramar, Palau Nacional i Sants. Aquesta caminada no la tinc referenciada, per tant és aproximada en distància, pujada i duració. Com que caminem per Barcelona, en qualsevol moment podem (si així ho decidim) canviar el recorregut, parar de caminar o tornar a casa (amb transport públic).

Atenció: Aquesta caminades és d’un nivell mitjà i podeu abandonar en qualsevol punt, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i si ho feu, procureu no alentir massa al grup. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

NOTA: Us proposo fer un joc, porteu la màquina de fer fotos, feu-ne, seleccioneu-les i envieu-me tres fotos que creieu originals amb qualssevol motiu “fet per l’home/dona”, pot ser un edifici, una farola, una font, etc.. (no entren plantes ni flors, ni animals, etc...) Aquestes tres fotos que envieu les farem valorar per tots vosaltres i triarem la més votada (no hi ha més premi que la nostre admiració i ganes de divertir-se)... això sí, no heu de perdre temps fent fotos, l’objectiu és caminar !