4 de gen. 2009

LLICÈNCIES 2009: inici 2a tanda de tramitacions

Amb l’objectiu que tots els socis del CERN que ho desitgin tinguin la llicència federativa del 2009, us informem que ja hem començat la segona tanda de tramitacions.

Instruccions:

Per als que ja SOU SOCIS del 2008 i voleu continuar amb el mateix tipus de llicència i modalitat per al 2009 només cal que ens ho confirmeu per email indicant en l’assumpte "renovació llicència 2009", mentre que en el contingut heu d’escriure el vostre nom, cognoms, núm. DNI i email de contacte de cada persona .
Llavors heu de fer l’ingrés corresponent en el compte corrent del CERN per l’import de la modalitat escollida sense oblidar afegir la quota de soci corresponent al 2009 (6€).
Un cop fet aquest ingrés ens torneu a enviar un email indicant en el contingut "ingrés de xx € efectuat amb data dd/mm/aa".
Tot això ha d’estar fet abans del 19 de gener a fi i efectes d’intentar tenir vigent la llicència 2009 el més aviat possible. NO FAREM CAP TRAMITACIÓ AMB POSTERIORITAT AL 20 DE gener.

Per a NOUS SOCIS, o els antics que modifiquin tipus de llicència o alguna dada, cal que ens ho demaneu per email indicant en l’assumpte: "nou soci llicència 2009"o "modificació dades llicència" i que ens digueu en el contingut: nom, cognoms, DNI, data naixement, telèfon, sexe, adreça, codi postal, població i email de contacte. Llavors heu de fer l’ingrés corresponent en el compte corrent del CERN per l’import de la modalitat escollida sense oblidar afegir la quota de soci corresponent al 2009 (6€).
Un cop fet aquest ingrés ens torneu a enviar un email indicant en el contingut "ingrés de xx € efectuat amb data dd/mm/aa".
Un cop fet aquest ingrés ens torneu a enviar un email indicant en el contingut "ingrés de xx € efectuat amb data dd/mm/aa".
Tot això ha d’estar fet abans del 19 de gener a fi i efectes d’intentar tenir vigent la llicència 2009 el més aviat possible. NO FAREM CAP TRAMITACIÓ AMB POSTERIORITAT AL 20 de gener.

CC del CERN és: 2100.0254.88.0200364634.

Un cop la FEEC ens faci arribar les llicències us avisarem per email. Llavors les podreu recollir en la nostre seu (Diagonal, 45 08860-Castelldefels) en horari 09:30 a 16:30 o bé us les enviarem per correu ordinari per a la qual cosa heu d’enviar-nos un sobre amb segell i les vostres dades postals escrites. NOMÉS ENVIAREM LES LLICÈNCIES PER CORREU A AQUELLS QUE HO SOL·LICITIN PER EMAIL I ENS ENVIIN EL CORRESPONENT SOBRE AMB SEGELL I LES DADES COMPLIMENTADES.

ATENCIÓ: Després d’aquesta segona tramesa de llicències tenim previst fer una tercera i última a finals de març de 2009.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració i bon 2009

Dani Giménez Roig
President del CE Roca Negra
Castelldefels