11 de juny 2017

2na. Edició Caminada CERN: Castelldefels - Vilafranca… feta!

Avui hem fet la segona edició de la caminada CERN Castelldefels – Vilafranca. Ha estat molt i molt bé, tot ha funcionat com un rellotge, el temps potser massa calorós, però la gent fantàstica.

10 caminants hem sortit a les 3:45 de la matinada per fer el trajecte sencer Castelldefels – Vilafranca: ENHORABONA a tots !!! ha estat una fantàstica jornada i felicito el bon ritme que s’ha dut en aquesta primera etapa sense aturades. Tot i les hores de nit i la duresa de la pujada fins a Begues, el temps invertit a estat inferior al previst i hem arribat a Olesa de Bonesvalls abans de l’hora programada.

Fins a 19 persones hem fet la segona part de la caminada: Olesa de Bonesvalls – Vilafranca, aquesta etapa s’ha fet amb una aturada per esmorzar a Les Gunyoles. El ritme ha estat més assequible, tot i això, hem arribat a Vilafranca dins del temps previst i sobrat per a fer la cerveseta final que ha estat meravellosa. Tots hem d’estar contents per haver arribat i amb una total integritat, sobretot perquè la temperatura ha esta calicular.

Jo voldria fer algunes mencions particulars, tot i que tots han estat perfectes i el fet de mencionar a alguns semblaria que desixo d’altres fora, NO!, tothom ha esta perfecte i hem fet una dura calorosa caminada amb una fantàstica integritat, però, insisteixo!, vull remarcar la duresa i frescor d’en Joan Querol que l’ha fet integra i amb un semblant de “tornem a començar!”, la gran fortalesa de Laura que en el seu bateig de llarg recorregut ha estat brutalment íntegra tot i que la calor i la seva inexperiència li ha passat factura, ... Laura, ENHORABONA!!!! De veritat. I, per últim, felicitar a en Francesc O. que també s’ha iniciat en aquest tipus de caminades i ha respòs molt i molt bé, tot i que estem segurs que ha patit,

Dels que han fet la versió reduïda, només dir que davant de la proesa del que l’han  fet integra, el vostre esforç sembla menor, però també és molt lloable perquè  hem dut un gran ritme i la calor ha sigut un gran repte, ENHORABONA a tots! I en particular a Lila, el nostre meravellós sostre.
Castelldefels 3:45

Olesa B: 8:30

Vilafranca 14:00