28 de juny 2011

Diumenge 03/07/2011 Caminada de Castelldefels a Bruguers per corriols

Caminada de Castelldefels a Bruguers per corriols

Diumenge 03/07/2011 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut: Distància: 13,5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 350 m.

Sortirem des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels per pujar per Can Ganxo, des a on anirem a buscar un corriolet que passa entre el turó del Gall i d’en Vinader per anar a parar a la carretera del abocador. Seguirem fins la gossera, masies, corriol fins al dipòsit de aigües i Bruguers. Desprès baixarem per el corriol del torrent amb la variació inicial, creuarem la pista i continuarem per corriols fins la hípica, picnic de can Llong, riera canyars i Castelldefels de nou.

Atenció: Aquesta és una caminada bastant assequible, però Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.

26 de juny 2011

Pujada a les agulles... feta !

Avui 21 persones hem fet la pujada a les agulles, amb calor, però amb tota la integritat.

20 de juny 2011

Diumenge 26/06/2011 Caminada fins el Puig de les Agulles

Caminada fins el Puig de les Agulles:

Diumenge 26/06/2011 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut - Distància: 19.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 765 m.
ATENCIÓ: caminada llarga, dura i calorosa !!, valoreu bé les vostres capacitats.

Si voleu caminar menys us podeu afegir en el:
“Punt de la Sentiu” allà a on acaba el asfalt de la carretera de la Sentiu i comença la pista (prenent recta las corba que hi ha a prop del picnic) a les 8.45 (més o menys)
fareu un recorregut menor, distància 13.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 600 mts.

Des de l’Ajuntament pujarem al castell per agafar el camí que ens porta als canyars i carretera de la sentiu (a on s’acaba l’asfalt s’afegirà qui vulgui fer un recorregut més curt), pujarem a les agulles per el camí medieval i la clota per baixar desprès de fer el cim per el torrent del celler fins el punt de la Sentiu, canyars i Castelldefels.

Atenció: Anem pujant el nivell i augmentant la duresa, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos La pujada (i baixada) a les agulles requereix un mínim de preparació i forma en caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat. ( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la duresa del recorregut i la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.

19 de juny 2011

Caminada de Garraf a Sitges (per Vallcarca – Mas Quadrell).... feta !

21 participants hem fet la caminada d’avui, hem tingut sort que els núvols han esmorteït la anunciada calor d’avui i ens han permès fer una caminada plaentera en quan a la climatologia, però en contrapartida el grup no ha estat gens cohesionat i no hem pogut gaudir de la riquesa personal de cadascun dels participants, espero que es recuperi la cohesió en properes sortides. (excepcionalment adjunto dues fotos de grup, ja que en les dues que hem fet de la totalitat no es veien totes les persones participants)

13 de juny 2011

Diumenge 19/06/2011 Caminada de Garraf a Sitges (per Vallcarca – Mas Quadrell)

Caminada de Garraf a Sitges (per Vallcarca – Mas Quadrell)

Diumenge 19/06/2011 - Sortida: Estació de tren de GARRAF: 8:14 del matí.
- S’ha d’agafar el tren que surt de Castelldefels a les 8.07 del matí.
- Qui vingui de Barcelona ha d’agafar el tren que surt de P. Gràcia a les 7:38 i de Sants a les 7.45 (de Gavà a les 8.03)
- Per els que venen del altre banda, hi ha un tren que arriba a Garraf a les 7:52 (passa per Vilanova a les: 7:38 i per Sitges a les: 7:45).
Aquesta caminada no és circular, al arribar a Sitges es pot agafar el tren de tornada fins a Castelldefels o Barcelona.

Recorregut: Distància: 17.5 Km
Desnivell acumulat de pujada: 500 mts.

Garraf: pujarem fins can Lluçà, seguirem cap a Campdàsens i Granada per baixar fins a Vallcarca a on agafarem la pista que ens durà fina a Mas Quadrell i Mas Maiol per entrar a Sitges per el GR5.

Atenció: Anem pujant el nivell i augmentant la duresa, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la duresa del recorregut i la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.

12 de juny 2011

Caminada fins al Puig de la Desfeta … feta !

Avui 16 persones hem fet la caminada fins a la Desfeta, pujada pel camí medieval i baixada per Bruguers a on es feia l’aplec. El dia ha estat adient i la companyia ha estat cordial i amena... fantàstic!    

6 de juny 2011

Diumenge 12/06/2011 Caminada al Puig de la Desfeta (526 m)

Caminada al Puig de la Desfeta (526 m)
Diumenge 12/06/2011 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)
Recorregut - Distància: 19.0 Km
Desnivell acumulat de pujada: 740 m.
(2º punt de trobada: Qui vulgui pot afegir-se al picnic de la Sentiu- can Llong)
(Distància: 16 Km - Desnivell acumulat de pujada: 640 m. )
(En aquest punt passarem a les 8.45 del matí aproximadament)

Des de l’Ajuntament pujarem al castell per agafar el camí que ens porta als canyars i carretera de la sentiu (recollirem a qui ens esperi al picnic de la Sentiu), pujarem per el camí medieval i la Clota fins a la Desfeta, per desprès baixar cap a can Planes, pla de les Bruixes, Eramprunyà, Bruguers, de nou picnic de la Sentiu, riera canyars i Castelldefels.

Atenció: Anem pujant el nivell i augmentant la duresa, per lo tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html).
Recordeu dur aigua suficient (tingueu present la duresa del recorregut i la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.

5 de juny 2011

Caminada fins la cova … feta !

Avui 21 persones hem fet la pujada a la cova per Bruguers i baixada per un camí esborrat per la falta d’us… un camí fantàstic i aventurer. Al arribar al cim les humides roques han fet caure a més d’un, realment la molsa les feia terriblement relliscoses i molts culs han aterrat amb contundència, però finalment tot ha acabat bé i feliç per a tothom.

El dia ha estat adient tot i la pluja que ens ha acompanyat durant una bona part del camí i la boira que ens ha decorat de blanc la atrevida baixada. La humitat i la grisor han donat un aire meravellós a la poc coneguda ruta.

4 de juny 2011

Samarretes Roca Negra

Encara ens queden samarretes tècniques de Roca Negra, aprofiteu que s’acaben.

D’home queden de les talles:   L    i   M
De dona queden de les talles:  M   i   S
I encara ens queden algunes talles per als nens.

Si en voleu comprar alguna us heu de posar en contacte amb el CERN: rocanegracastelldefels@hotmail.com