26 de març 2010



Aquest passat 14 de març vàrem fer la ruta Castelldefels – Sitges amb dues possibilitats segons les capacitats de cadascú. Un primer grup va sortir des de Castelldefels a peu per el parc de la corredera - avinguda de Màlaga – platja – passeig marítim – port Ginesta – travessar carretera per agafar la pista fins al Garraf a on es va reunir amb un segon grup que havia agafat el tren i que s’ajuntava per fer la travessa Garraf – Castelldefels.
Des de el Garraf surt una pista cap a l’interior amb una forta pujada inicial i desprès més progressiva fins arribar a can Llucà, aquí es gira a la esquerra que per una pista que ens portarà fins a Vallcarca passant per Campdàsens. A Vallcarca, per darrera unes casetes surt un corriol que ens portarà fins l’ermita de la Trinitat, per darrera d’ella surt una pista cap a les antenes i posteriorment cap a Sitges agafant un trencant a l’esquerra. A Sitges s’arriba per una urbanització, es travessa la carretera i s’entra per la platja de S. Sebastià a on es pot beure una cara cervesa, però que si fa bo es un lloc privilegiat… desprès tren i cap a casa!.

En aquesta ocasió vàrem gaudir de la companyia del president del CERN que ens va acompanyar des de el Garraf i també amb la participació de una petita gran persona de 6 anys que va fer el recorregut amb total integritat, simpatia i cordialitat, .. ¡ una figura ¡

Es un trajecte de relativa dificultat per la pujada més forta (Garraf – Lluça) i per la distancia.

Castelldefels – Sitges : 23 Km (aprox.) - alçada acumulada 800 m
Garraf – Sitges: 14 Km Aprox. - alçada acumulada 700 m
Alçada màxima en els dos casos: 300 m.

Disposo dels tracks i waypoints per qui els vulgui

15 de març 2010

TUC DE MONTARDO

Aquest passat cap de setmana vam poder gaudir d'un esplèndid itinerari acompanyat d'una climatologia perfecte per l'esquí de muntanya. Sol, fred i una bona capa de neu pols.Pales de neu verge, acompanyades d'estanyots gelats en un ambient d'alta muntanya hivernal.
La canal final, glaçada, va fer suar a més d'un!
Laia i Jacques.